מחיקת חשבון עובד/ת

הכניסה לחשבון והפרופיל האישי יימחקו. הפעולות שכבר ביצעתם בעסק יישמרו עם שמכם והסימון ״החשבון נמחק״, כולל הכמויות שנקלטו או סופקו. עבודה שלא הושלמה תחזור לרשימת ההמתנה.

תמונות מוצרים שממתינות לבירור יימחקו לצמיתות בתוך 7 ימים לכל היותר. הבעלים והמנהלים יקבלו הודעה כדי להשלים את הבירור. מועד מחיקה מוקדם יותר יישאר בתוקף.

בדיקת מחיקה שכבר אושרה